Wat bepaalt nu welk beveiligingsproduct goed is?

Gaat u voor een bekend merk? Voor de prijs? Omdat de consumentenbond u dit aanraadt?

Wij houden vanaf 1998 testen bij van onafhankelijke internationale gerenommeerde testcentra.
Hierdoor weten wij welke producten op langer termijn;
- goede bescherming bieden,
- een goede performance hebben,
- goede support bieden,
- flexibel zijn m.b.t. uitbreidingen, upgrades, e.d.

ESET

De producten van ESET staan vanaf 1998 in de top 2. De producten hebben het minst aantal testen waarvoor zij gezakt zijn, in combinatie met enorm veel behaalde testen. Het portfolio van ESET is zeer ruim en daarin kennen zij een ruime mate van flexibiliteit waarin de cliënt kan uitbreiden en upgraden. De support van ESET is van ongekend niveau met Nederlandse bereikbaarheid tijdens de dag- en avonduren maar ook in de weekenden.

Bitdefender

Bitdefender is het tweede product wat zich al zeer lang manifesteert in de top 2 met de zeer goede beveiliging en performance. Ook het aantal 'false posictives' is zeer laag. Het portfolio is uitgebreid, doch de flexibiliteit is wat minder dan die van ESET. De support is in Nederland beperkt en buiten de kantoortijden kunt u alleen via de web site van Bitdefender in het Engels communiceren.

Kaspersky

Kaspersky is een product met zeer goede testresultaten. Zij wisselen vaak stuivertje met Symantec om de derde plaats, maar qua support en performance hebben zij bij ons de absolute voorkeur. Kaspersky is wel een product welke iets meer geconfigureerd dient te worden voordat deze prima loopt.

G DATA

G DATA mag niet altijd de beste resultaten hebben met betrekking tot de bescherming en performance, doch de fabrikant reageert adequaat op problemen en verzoeken en is flexibel. De support is prima te bereiken en in het Nederlands.

Meer informatie of ander product?

Wilt u meer weten over de beveiligingsproducten, of u wil een ander product? Neem dan contact met ons op.

Telefoon

+31 (0) 255-523794

Fax

+31 (0) 255-512778

Correspondentieadres

Postbus 255
1970 AG IJmuiden
Nederland

Bezoekadres (alleen na afspraak)

Minister van Houtenlaan 21
1981EB Velsen-Zuid
Nederland